Log in with social account

  • Google
  * * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

  Vitabiotics – Wellbio 10 Billion

  ALL2,900.00
  Quantity

  10 Miliardë Kultura Mikrobiotike

  Studimet dhe kërkimet për mikrobiomën e njeriut, që i referohet 100 trilion baktereve në trupin tonë, po avancon shpejt dhe po bëhet kyçi i kuptimit më mirë të trupit. Vitabiotics Wellbio shton florën e sistemit tretës që ndodhet natyrshëm në trup.

  Çfarë janë kulturat e gjalla Wellbio?

  Kulturat e gjalla Wellbio janë formula mikrobiotike të formuluara nga ekspertë (10 Miliard CFU*) që ofron 7 shtame të cilesisë së lartë të kulturave të gjalla me speketër të gjerë, përfshirë Lab4®  bakterian më të studiuar të zorrëve .  Gjithashtu përfshihet Lactobacillus Acidophilus dhe Bifidobacterium për përdorim të përditshëm. Wellbio përmban kalcium dhe inulin. Kalciumi kontribuon në mirëfunksionimin e enzimave tretëse.

  Kulturat mikrobiotike më të studiuara të Mbretërisë së Bashkuar

  Kulturat e gjalla Wellbio përmbajne Lab4, grupin më të studiuar të baktereve të zorrës:

  • Lactobacillus acidophilus (2 shtame të përzgjedhura)
  • Bifidobacterium bifidum
  • Bifidobacterium animalis subsp. lactis

  Me teknologjinë stabilizuese Triphase

  Teknologjia stabilizuese Triphase ndihmon të mbrojë nivelin e kulturave të gjalla, prandaj nuk është e nevojshme që Wellbio të ruhet në frigorifer.

  Sistemi juaj tretës dhe faktorët mjedisore

  Shumë faktorë mund të ndikojnë në bakteret natyrale të zorrës duke përfshirë dietën, duhanin, nivelet e larta të stresit, antibiotikët dhe toksinat e mjedisit. Wellbio rekomandohet për burrat dhe gratë të të gjithë moshave.

  Standarte të larta të kontrollit të cilësisë

  Wellbio është zhvilluar nga ekspertet e Vitabiotics dhe është një shtesë ushqimore e prodhuar sipas cilësisë së GMP (Good Manufacturing Practice) .

  • E përshtatshme për veganë
  • Pa konservantë
  • Pa ngjyrues artificialë
  • Wellbio nuk është testuar në kafshë
  • Pa laktozë

  Udhëzime mbi përdorimin

  Merrni një kapsulë në ditë me vaktin tuaj kryesor. Kalojeni me ujë ose një pije të ftohtë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

  Nëse po merrni antibiotikë: Merrni 1-2 kapsula në ditë, me ushqim, dhe të paktën 2 orë larg nga antibiotiku. Vazhdojeni për të paktën 2javë pasi i keni mbaruar antibiotikët.

  100 Items