Log in with social account

  • Google
  * * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

  Vitabiotics – Wellzyme 15 Enzima të avancuara

  ALL4,100.00
  Quantity

  Wellzyme Enzima Tretëse

  Formula me 15 enzima Wellzyme është formulimi më i avancuar i gamës së enzimave tretëse Wellzyme. Ajo ofron një spektër të gjerë të enzimave aktive. Ato janë të formuluara specifikisht që të merren me ose menjëherë pas ushqimit.

  15 Enzima kyçe

  Formula e avancuar Wellzyme ofron një spektër të gjerë prej 15 enzimash aktive, që përshijnë proteazëamilazëalfa-galaktoksidazëlipazëhemicellulazë dhe laktazë.  Gjithashtu formula e avancuar Wellzyme ofron glukoamilazë, beta-glukanazëmaltazëxylanazëinvertazëpektinazëpapain dhe bromelain. Të gjithë enzimat janë përzgjedhur dhe kombinuar nga ekspertët për qëllime specifike. Gjithashtu përshihet dhe laktaza që përmirëson tretjen e laktozës.

  Përmiresim i tretjës së laktozës

  Wellzyme Enzima Tretëse ofron nivelin ekzakt ditor të rekomanduar të laktazës 4500 FCC (për 3 kapsula) të cilat përmirësojnë tretjen e laktozës.

  Standarte të larta të kontrollit të cilësisë

  Wellzyme është zhvilluar nga ekspertët e Vitabiotics, dhe është një shtesë ushqimore e prodhuar me standarte të larta të GMP (Good Manufacturing Practice).

  • E përshtatshme për veganët
  • Pa konservantë
  • Pa ngjyrues artificialë
  • Wellzyme nuk është testuar në kafshë

  Udhëzime mbi përdorimin

  Merrni 2-3 kapsula në ditë. Merrni çdo kapsulë me ose menjëherë pas ushqimi. Për shembull një pas mengjësi, drekë dhe darkë.

  Personat që kanë vështirësi në tretjen e laktozës: Merrni 3-4 kapsula me çdo vakt që përmban laktozë. Mos e përtypni. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

  100 Items