Filtrat aktiv

FITOFLUX OTI

Çmimi 1 500,00 Lekë
Availability: 8 In Stock

La drosera, il papavero, il timo e il lichene islandico contribuiscono a mantenere la normale fluidità delle secrezioni brochiali. Il tiglio e l'altea contribuiscono a mantenere la normale funzionalità delle mucose dell'apparato respiratorio.

SERAPINN FORTE 10 kapsula

Çmimi 1 500,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

SERAPINN® Forte përmban serapeptazë si substancë aktive. Isshtë një enzimë proteolitike që është përdorur në botë për më shumë se tridhjetë vjet. SERAPINN® Forte ka një aktivitet enzimatik shumë të theksuar, duke përfshirë efekte të forta anti-inflamatore, anti-edematoze, mukolitike dhe fibrinolitike. Përdorimi i tij rekomandohet për të gjitha kushtet akute inflamatore.

DELIFAB RD3 30 Tab

Çmimi 3 000,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

Suplement ushqimor me aktivitet antioksidues dhe imunomodulues, i aftë të forcojë mbrojtjen e trupit dhe të kundërveprojë efektet negative të radikaleve të lira. Veçanërisht tregohet si një shtesë e terapisë në alergjikë, astmatik, COPD, infeksione akute dhe / ose të përsëritura të frymëmarrjes dhe subjekte të dermatitit.

Power Health Oliviotic

Çmimi 1 990,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

"Antibiotiku" natyral që përmbahet në Ekstraktin e Fletës së Ullirit të patentuar Olivactive, 500 mg i cili jep 100 mg oleuropeinë me aktivitet antimikrobik dhe antiviral (antibiotik) të provuar klinikisht në traktin e sipërm respirator. Formula plotësohet me praninë e zinkut dhe vitaminës D3 që forcojnë sistemin imunitar.

Product added to compare.