Lista e produkteve të markës Curasept

CURAPROX CPS 24

Çmimi 1 150,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

Furça interdentale e montuar paraprakisht në cilësinë e njohur "të fortë dhe implant" të CPS. Ky version i zgjeruar, i përforcuar dhe i plastifikuar është krijuar për kërkesat e veçanta të kllapave, implanteve dhe urave.

Product added to compare.