• Çmim i zbritur

Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Avene – Cold Cream Balm për buzët

1 250,00 Lekë
1 187,50 LekëRuaj 5%

BALM PER BUZET

Sasia

Forma e saj galenike lejon një aplikim të lehtë dhe të padhimbshëm. Përbërësit ushqyes sjellin komfort, butësi dhe mbrojtje. Riparon shpejt Rekomandohet në buzë të dëmtuara nga agresionet e jashtme apo trajtimet medikamentoze tharëse, keilite etj. I padukshëm në aplikim dhe jo i yndyrshëm.

100 Artikuj