• Çmim i zbritur

Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Holle – Pure me mollë dhe kumbull (6m+)

300,00 Lekë
285,00 LekëRuaj 5%

Pure frutash e përshtatshme për bebet dhe fëmijët mbi 6 muaj.

Sasia

Pure frutash e përshtatshme për bebet dhe fëmijët mbi 6 muaj.

Me përmbajtje molle dhe kumbulle.

Nuk ka sheqer ose kripë të shtuar, pa proteina qumështi, pa maja, pa vezë, pa laktozë, pa gluten.

98 Artikuj