Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * 15% zbritje normale +10% nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

Përshkrimi i Produktit

Bioscalin Signal Revolution locion është një trajtim lokal që dërgon sinjale për rritje flokëve. Ky produkt është ideal për frenimin e rënies së flokëve. Falë prezencës së patentës ekskluzive S-R, Signal Revolution locion kundër rënies së flokëve është në gjendje të stimulojë rritjen e flokëve duke dhënë një sinjal rritjeje tek OR2AT4, receptor që gjendet në folikul. Ky locion kundër rënies është një trajtim lokal inovativ për meshkuj dhe femra në formë locioni, që lufton rrallimin dhe rënien e fortë të shkaktuar nga stresi, dieta jo e rregullt dhe medikamentet. Locioni rivendos densitetin dhe volumin, duke riaktivizuar forcën natyrale dhe bukurinë origjinale, falë kësaj formule origjinale, falë kërkimit të laboratorëve Giuliani.

Rezultatet

Pas 12 javësh, aplikim i përditshëm i produktit, është shfaqur një reduktim i ndjeshëm i rënies së flokëve.

Përse duhet të përdorni Signal Revolution locion të Bioscalin?

  • Ideal për të frenuar rënien e flokëve
  • Stimulon rritjen e flokëve duke dërguar sinjale rritjeje
  • Rivendos densitetin dhe volumin

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikoni çdo ditë 6 pika në skalp, në flokë të thatë ose të lagur (pas shampos), duke nisur në zonat me flokë më të holluara, pa e shplarë. Për të favorizuar depërtimin e produktit dhe stimuluar mikroqarkullimin, masazhojeni me delikatesë skalpin me mollëzat e gishtave.

Trajtimi këshillohet për 3 muaj.

100 Artikuj

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:
Product added to compare.