Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * 15% zbritje normale +10% nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

Vetitë ushqyese, mbrojtëse dhe qetësuese të gamës Cold Cream Avène u sjellin komfortin lëkurave të ndjeshme të cilave u mungojnë lipidet dhe uji.

Shkuma e tij kremoze pastron me butësi lëkurat e thata deri në shumë të thata. Fytyrë dhe trup.

100 Artikuj

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:
Product added to compare.