• Çmim i zbritur

Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Skincode - Cellular Revitalizing Toner

3 000,00 Lekë
2 850,00 LekëRuaj 5%

LOCION TONIK

Sasia

Ky toner menjëherë freskon lëkurën.

Heq papastërtitë dhe mbetjet duke përgatitur lëkurën për të përfituar maksimalisht nga produktet e tjera që aplikohen.

100 Artikuj