Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * 15% zbritje normale +10% nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

Boronica (“Vaccinium macrocarpon”) përmban proantocianide, pigmente që gjenden në frutat dhe boronicën e kuqe, vishnje apo blu. Boronicat e përdorura në prodhimin e Ultra Cranberry janë të rritura nën kushte të çertifikuara, të vjelura me kujdes dhe të përzgjedhura sipas ngjyrës madhësisë dhe përbërjes kimike.

Pse rekomandohet boronica?

Studimet kanë treguar se konsumimi i boronicës sjell shumë avantazhe si : mbrojtje nga infeksionet e traktit urinar, efekt antinflamator, mbështetje për sistemin kardiovaskular dhe mbështetje për sistemin imunitar.

Përdorimi
1 ose 2 tableta në ditë. Gëlltite me ujë ose lëng të ftohte.

100 Artikuj
Product added to compare.